Δυναμικό «παρών» έδωσε η Aqua Vista Hotels στην ενημερωτική ημερίδα με θέμα «Διαχείριση, Οnline Επικοινωνία και Marketing», που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία τη Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου στην Άνδρο, στο πλαίσιο

του Cyclades Trail Cup. Ο Όμιλος μοιράστηκε με τους επαγγελματίες του κλάδου την τεχνογνωσία του για την προώθηση ενός προορισμού μέσα από αθλητικές διοργανώσεις.

Η κυρία Σοφία Ματζουράνη, Business Development Manager της Aqua Vista Hotels, ήταν μεταξύ των ομιλητών που συμμετείχαν, αναλύοντας τις ευκαιρίες που μπορούν να προκύψουν από την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού. Συγκεκριμένα η κυρία Ματζουράνη αναφέρθηκε σε πρακτικές μέσα από τις οποίες οι επαγγελματίες του χώρου μπορούν να εκμεταλλευτούν διοργανώσεις όπως το Andros Trail Race, που θα διεξαχθεί στο νησί από τις 30 Σεπτεμβρίου έως την 1η Οκτωβρίου,  με στόχο την καθιέρωση του τόπου τους ως προορισμού αθλητικού τουρισμού. Παράλληλα μοιράστηκε την τεχνογνωσία της Aqua Vista Hotels για παροχές που μπορούν να υιοθετήσουν οι ξενοδόχοι με στόχο την επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν και την αύξηση των κρατήσεων μέσα από την ανάδειξη των αθλητών σε πρεσβευτές και repeaters των μονάδων τους.

 

Andros_01

Η ημερίδα διεξήχθη στον συνεδριακό χώρο του Επιμελητήριου Κυκλάδων, στο χωριό Βακόνι της Άνδρου, σε συνεργασία με το Greek Travel Pages και υπό την αιγίδα του Τουριστικού Δικτύου Άνδρου, στις Κυκλάδες. Μεταξύ των ομιλητών ήταν ο κύριος Χάρης Μπρουσαλιάν του Greek Travel Pages (GTP), ο κύριος Ρόμπερτ Καραλής από το Cyclades Trail Cup, η κυρία Αριάνα Μασέλου από το Andros Trail Race, ο κύριος Γαβριήλ Ευσταθίου από την Zoottle και η κυρία Ήβη Αδαμακοπούλου από τους χάρτες Ανάβαση.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, η κυρία Σοφία Ματζουράνη, δήλωσε: «Υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους τα ξενοδοχεία μπορούν να αξιοποιήσουν τις αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται εκτός σεζόν σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Στην Aqua Vista Hotels είμαστε πάντα πρόθυμοι να μοιραζόμαστε τη γνώση και την εμπειρία μας και να ενημερώνουμε τους επαγγελματίες του κλάδου σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε και οι οποίες συμβάλλουν στη αύξηση του awareness και των κρατήσεων κατά τη διάρκεια ανάλογων αθλητικών εκδηλώσεων».

Περισσότερα για την Aqua Vista Hotels

Η Aqua Vista Hotels ιδρύθηκε το 2005 και σήμερα διαχειρίζεται περισσότερα από 30 ξενοδοχεία σε Σαντορίνη, Μύκονο, Πάρο, Νάξο, Λέσβο και Σκιάθο. Διαθέτοντας στελέχη με μακρά εμπειρία στον ξενοδοχειακό κλάδο και το ευρύτερο φάσμα του τουρισμού, καθώς και πάθος για τον τομέα της φιλοξενίας, η Aqua Vista Hotels επικεντρώνεται στη δημιουργία ξενοδοχείων με μοναδική ταυτότητα, αναλαμβάνοντας από τον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό, την εσωτερική διακόσμηση και το συνολικό concept των υπηρεσιών φιλοξενίας, μέχρι την ολοκληρωμένη διαχείριση των κρατήσεων της μονάδας και τη λειτουργία της σε όλα τα επίπεδα.

Η υγιής και κερδοφόρα λειτουργία ενός ξενοδοχείου, η παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου και η δημιουργία μιας αξέχαστης εμπειρίας διαμονής αποτελούν ξεκάθαρους στόχους σε κάθε συνεργασία της Aqua Vista Hotels.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s