Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων: Εξαιρετική η πορεία του τουρισμού μέχρι σήμερα

Την ικανοποίηση και την αισιοδοξία του, για την πορεία της φετινής τουριστικής σεζόν στη χώρα μας, εξέφρασε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονπικης Status 107.7 και στην εκπομπή του Δημήτρη Βενιέρη, ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Γρηγόρης  Τάσιος.

Ερωτηθείς σχετικά με την τοποθέτηση της τομεάρχη Τουρισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Κατερίνας Νοτοπούλου, που υποστήριξε ότι ο τουρισμός δεν πάει καλά φέτος και ότι η κυβέρνηση δεν παρουσιάζει τα πραγματικά στοιχεία, ο κ. Τάσιος σημείωσε ότι πρόκειται για:

 «Μία χρονιά καλύτερη από το 2021, και σε πολλές περιοχές της χώρας, το ίδιο με το 2019. Ισως Μύκονος, Σαντορίνη, ένα – δυο ακόμη νησιά να περάσαν και το ’19 σε αφίξεις, και πιθανόν σε έσοδα για τη χώρα. Που είναι το σημαντικό. Γιατί η μεγάλη εικόνα είναι το έσοδο της χώρας.

Μία χρονιά η οποία θα πάει στη Βόρεια Ελλάδα μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου σίγουρα, στα νησιά θα πάει μέχρι τέλος Οκτωβρίου.

Εξαρτάται τι συγκρίνεις. Εμείς μιλάμε για μία σεζόν με πολύ μαζικό μοντέλο από τον Μάιο και μετά. Προφανώς αν βάλεις το πρώτο τετράμηνο του έτους, που δεν είμασταν και στα καλύτερα…αλλά το ζητούμενο είναι τι θα γράψει στο τέλος το κοντέρ.

Πάμε καλά και είναι δεδομένο, το βλέπουμε μπροστά μας, μιλάμε με όλη τη χώρα», υπογράμμισε ο κ. Τάσιος

Η καλή φιλοξενία, το καλό σέρβις και οι καλές τιμές είναι πόλος έλξης για τους τουρίστες που επιλέγουν για τις διακοπές τους την Ελλάδα, σημείωσε ακόμη ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s