Τώρα και… Γερμανόφωνος ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης!

Τη μεγάλη Διεθνή Έκθεση Τουρισμού του Βερολίνου επέλεξε συμβολικά ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης για να ανακοινώσει την παρουσίαση και στη Γερμανική γλώσσα του thessaloniki.travel.Το portal
thessaloniki.travel παρουσιάζει το πανόραμα της τουριστικής Θεσσαλονίκης, σε όλες τις θεματικές της μορφές παρέχοντας χρήσιμες πληροφορίες,διαδρομές και χάρτες στα Ελληνικά, Αγγλικά, Ρωσικά ,Κινέζικα και τώρα στα Γερμανικά.
Στον ενάμισι χρόνο της λειτουργίας του έχει εξελιχθεί στο σημαντικότερο «εργαλείο» προβολής κι ενημέρωσης για τον ψηφιακό τουρισμό της Θεσσαλονίκης με 660.000 προβολές.
Όπως ανέφερε η κα Πατουλίδου, μιλώντας μέσα από το ελληνικό περίπτερο της Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού (ΙΤΒ Berlin) «το
thessaloniki.travel εξελίσσεται πλέον στο πιο πολύγλωσσο τουριστικό portal της Μακεδονίας καθώς οι γλώσσες που «μιλάει» είναι πλέον πέντε ενώ υπάρχουν σε εξέλιξη διεργασίες να προστεθεί σύντομα και έκτη».
«Επιλέξαμε να ανακοινώσουμε με την παρουσία μας εδώ , την προσθήκη και της Γερμανικής γλώσσας στο portal του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.
Η αυξητική τάση προσέλευσης Γερμανών τουριστών κάθε χρόνο και μάλιστα καθ’ ολη τη διάρκεια του, αποδεικνύει ότι η Θεσσαλονίκη αποτελεί πλέον ελκυστικό προορισμό.
Είναι δε πολύ σημαντική η πληροφορία -σύμφωνα με τις στατιστικές που καταγράφονται- ότι η Ελλάδα   είναι ο δεύτερος σημαντικότερος προορισμός για τους Γερμανούς τουρίστες “ τόνισε η πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης
.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s