Στην Τελική Ευθεία Η Προετοιμασία Για Το 3ο Φεστιβάλ Τουρισμού

Τρίτη, 25 Απριλίου, 2017._
Στην τελική ευθεία για την προετοιμασία του 3ου φεστιβάλ Τουρισμού, το οποίο σχεδιάζεται να φιλοξενηθεί στην Πλατεία Αριστοτέλους, έπειτα από συνεννόηση με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, βρίσκεται η διοίκηση του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου (ΕΕΘ).

Το φεστιβάλ θα διεξαχθεί το τριήμερο 26-28 Μαΐου, όπως αποφάσισε ομόφωνα, στη χθεσινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΕΘ, ύστερα από κοινή εισήγηση της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων και Τουρισμού και της Διοικητικής Επιτροπής.
«Το Επιμελητήριο μας θα μείνει πιστό για μία ακόμη χρονιά στη δέσμευσή του να διοργανώνει σημαντικές εκδηλώσεις που συμβάλουν στην ανάδειξη της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Κεντρικής Μακεδονίας ως τουριστικού προορισμού αλλά ταυτόχρονα να βοηθά τους πολίτες να ενημερώνονται έγκαιρα και έγκυρα, μέσα από εκδηλώσεις για όλες τις επιλογές που έχουν σε σχέση με τις διακοπές και εκδρομές τους στη χώρα» τόνισε ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης.
Στο Τρίτο Φεστιβάλ Τουρισμού έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν τα επιμελητήρια όλης της χώρας, Οργανισμοί Τουριστικής Προβολής Δήμων και Περιοχών, άλλοι τουριστικοί φορείς. Συνδιοργανωτές θα είναι για ακόμη μία χρονιά, το υφυπουργείο Μακεδονίας- Θράκης, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και ο Δήμος Θεσσαλονίκης.
Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s