Τελευταία ευκαιρία για να επισκεφθείτε, εφέτος, το Φαράγγι της Κράστας

ΒΕΡΟΙΑ, 18/10/2016._ Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου οργανώνεται το τελευταίο πέρασμα για εφέτος στο Φαράγγι της Κράστας, στην Ημαθία.

Όπως μας ενημερώνει ο ποιητής Ηλίας Τσέχος, “οι ευτυχείς #go_krasta , #krasta, #wandern, η Λέσχη Καταδρομέων Ν. Ημαθίας και ο Ορειβατικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης, σας καλούν στο τελευταίο πέρασμα για φέτος, από το Φαράγγι της Κράστας, δυναμώνοντας το ενδιαφέρον, αισιοδοξώντας για το 2017”.

krasta02Η εκκίνηση θα δοθεί από την πλατεία του Γιαννακοχωρίου, στις 10.30-11.00 πρωινής. Η πορεία έως τον Καταρράκτη διαρκεί δυο ώρες, έως το Μαύρο Λιμάνι μία ώρα, ενώ όλη η διαδρομή με επιστροφή διαρκεί τέσσερις ώρες και δυο ώρες αντίστοιχα, “με κολύμπι, απαγγελίες ποιημάτων, κυκλάμινα, πολύχρωμα πλατανόφυλλα και ψαρεύοντας πυξάρια, κισσούς, μοβ κρόκους”!

Οι οργανωτές ενημερώνουν: “Αφημένοι όμορφα…κουβαλάμε νεράκια, λίγους ξηρούς καρπούς,κομμάτια χωριατόπιτας, μαγιό, αλλαξιές ,το κέφι της χαράς, διασχίζοντας τη γνωριμία! Στην πλατεία Γιαννακοχωρίου,πρίν την αναχώρηση, κυρίες του χωριού, θα προσφέρουν τα ” Πισία ” πιτούλες στο τηγάνι, που δεν θα λησμονήσετε”!

Και η πρόσκληση κλείνει, ως εξής:

“Όλοι καλεσμένοι, όλοι καλοκαιρινοί, μες στο εκρηκτικό φθινόπωρο, μιας αλησμόνητης γιορτής και για την επικοινωνία: 6939699902, Ηλίας Τσέχος”

krasta03

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s